Hyvinvointipäivä liikuntahallilla

Hyvinvointipäivä Limingan liikuntahallilla klo 11 – 15

Katso tarkka ohjelma sivun alareunasta! Kärppien Miska Humaloja paikalla tapahtumassa klo 11:00 – 11:30.

Limingan kunnan organisoima tapahtuma järjestetään Limingan liikuntahallilla ja sen ympäristössä samaan aikaan kuin Leidit lentoon -tapahtuma.

Hyvinvointipäivä on osa Limingan kunnan Omin voimin – Limingan liikun­ta­re­septi ja liikun­ta­neu­vonta -hanketta, joka valittiin vuoden 2017 Pohjois-Pohjanmaan hyvin­voin­ti­teoksi!

Liikuntahallilla tapahtuu PALJON klo 11-15 välisenä aikana, paikalta näkyy ja kuuluu musiikkia, tanssiesityksiä, SPR:n Auttajat-kurssi,  ilmapalloja lapsille, arvontaa, lättyjä.

100:lle ensimmäiselle lapselle  jaetaan ilmaiset heijastinliivit. Jaettavissa on 150 kpl päivän Kalevaa.

Eri yhdistykset ja yritykset kertovat toiminnastaan, lapsille temppurataa ja valokuvasuunnistusta ja paljon, PALJON muuta – nähdään siellä!

Limingan kunta on kutsuu mukaan paikalliset hyvinvointialan yritykset ja kolmannen sektorin toimijat.

Lisätiedot: Limingan kunnan projektityöntekijä Tuomas  Tervonen tuomas.tervonen@liminka.fi, p. 046 92 35 477

Tapahtumassa mukana jo:

Limingan ja Lumijoen sydänyhdistys, Eläkeliiton Limingan yhdistys ry, Limingan syöpäkerho, Limingan seurakunta, Limingan Naisvoimistelijat, Limingan Niittomiehet, Wellevo, Touhula Varhaiskasvatus Oy, SPR, MLL, Oulun Seudun Muistiyhdistys, Liikenneturva, Rakennusinsinööritoimisto Martti Pikkujämsä, OAMK, Tanssikoulu Tanssin Tahtiin, Limingan seudun musiikkiopisto, Mary Kay ihonhoitotuotteet, Syöpäkerho, Lakeuden kuitu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *